САРАЕВО СО МОСТАР, ВИШЕГРАД И ДРВЕНГРАД / ВЕЛИГДЕН

4900 ден. за уплата до 20.03.2019г.

ВЕНЕЦИЈА-ВЕРОНА-МИЛАНО / ВЕЛИГДЕН

99 eur/ 6140 ден. / за уплата до 04.04.2019г.

И С Т А Н Б У Л - Принцески Острови и Бурса / ВЕЛИГДЕН 3BB

105e- 6510 ден. за уплата до 20.03.2019г.

И С Т А Н Б У Л / ВЕЛИГДЕН 2BB

77е = 4770 ден. за уплата до 20.03.2019

МАНАСТИР ОСТРОГ со Будва и Подгорица - 1500 ден.

ТЕРМИНИ: 12.04 – 14.04.2019
Прет.
След.

НАЈНОВИ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОНУДИ

ONLINE BOOKING

Нагоре