Краток Опис

Туристичката агенција „Либеро ТРАВЕЛ“ е формирана 2015 година, во февруари со седиште во Кочани како подружница на ДООЕЛ Белдона ММС која врши превоз на патници од 2006 на релација Македонија – Италија.

Цел на нашето постоење е квалитетно, правилно, точно известување и изведување на туристичките аранжмани, посета на интересни дестинации, запознавање на туристите со културата на народите од другите држави и професионален однос кон клиентите и деловните партнери во Македонија и Европа , како основа за задржување на довербата на постојните, но и проширување на нашата соработка со нови клиенти.

Располагаме со возен парк од високо туристички возила со капацитет од 15 до 87 седишта по возило и континуирано инвестираме во превозот со набавка на висококвалитетно опремени возила и обучен кадар со цел да ги задоволи високите критериуми на туристичката индустријата. Возилата ги исполнуваат највисоките стандарди за превоз, опремени со клима, GPS, TV, DVD-player, тоалет, фрижидер.

Уште од самото започнување со работа Либеро Травел поседува А Лиценца за вршење на комплетна туристичка дејност издадена од Министерството за Економија на Р.М. и е воедно членка, на Стопанската Комора за Туризам на Македонија (СКТМ).

Следејќи ги современите светски трендови ТА Либеро Травел организира и Ви ги нуди следниве услуги:

• Летувања
• Зимувања
• Авиобилети
• Автобуски карти
• Патничко осигурување
• Изнајмување на минибус / автобус
• Празнични патувања во републиката и странство
• Хотелски резервации за индивидуални и групни патувања.
• Продавање на билети за најразлични настани, претстави, концерти во и надвор од земјата..
• Шопинг тури
• Училишни екскурзии
• Еднодневни екскурзии низ Македонија со отворени и затворени групи
• Сите други услуги од туристичката индустрија…

Причините поради кои треба да го доверите на нас организирањето на Вашето патување е професионалниот однос, одржливиот квалитет на услуги, поволните цени и постојаното професионално надоградување на персоналот кои Ви стојат на располагање да одговорат на сите Ваши барања.

Затоа Либеро Травел нека биде местото каде започнува секое Ваше патување.

Дел од Тимот на Либеро Травел

Име Презиме
позиција

Краток опис за вработениот. Позиција, Искуства, Познавања, експерт за….

Име Презиме
позиција

Краток опис за вработениот. Позиција, Искуства, Познавања, експерт за….

Име Презиме
позиција

Краток опис за вработениот. Позиција, Искуства, Познавања, експерт за….

Име Презиме
позиција

Краток опис за вработениот. Позиција, Искуства, Познавања, експерт за….