• Цените во табелите се изразени во евра
  • Плаќањето се врши ИСКЛУЧИВО во денари со курс, 1 евро = 62 денари.
  • Усни и телефонски резервации се невалидни и неважечки, за важечка резервација се смета уплата на 30% од целосната сума на аранжманот.
  • Целосна доплата на аранжманот – 7 дена пред тргнување.
  • Ве молиме, минимум 24 часа (1 ден) пред секое тргнување, да се информираат за потврда на местото и времето и тргнување.
  • Задолжително патничко осигурување.
  • Задолжителна туристичка такса 1 евро на ден/по лице која важи за сите хотели во Бугарија.
  • За сите објавени понуди и ценовници важат општите услови за патување на TA Либеро Травел.

ВНИМАНИЕ !!!

Почитувани патници,
Согласно новите измени во регулативите за патување,Ве информираме дека при патување во државите на ЕВРОПСКА УНИЈА,пасошот мора да биде валиден најмалку 3 месеци од планираниот датум на враќање.

За патници кои патуваат во Р.Турција валидност на пасошот мора да биде најмалку 60 дена од денот на влегување во земјата.

За патници кои патуваат во Египет и ОАЕ валиднсот на пасошот мора да биде најмалку 6 месеци од денот на влегување во земјата.

Нагоре