Хотел Sky Corner 3+* – Охрид

Хотелот Скај Корнер е нов отворен хотел во градот на светлината – Охрид. Сместено во строгиот центар само 250 м оддалечено од брегот на Охридското Езеро и античкиот дел на градот.

Хотелот е изграден според високи стандарди и ги следи светските трендови. Барот на покривот и убавиот ресторан нудат одлична храна и прекрасен поглед на градот.