Хотел Daljan – Охрид

ХОТЕЛ ДАЛЈАН – ОХРИД
Хотелот Далјан се наода крај брегот на Охридското езеро на 2 километри оддалеченост од
центарот на градот Охрид. Хотелот има прекрасен парк и сопствена плажа каде гостите
можат да уживаат во природните убавини кои ги нуди Охрид.