Хотел КОНАК 4* – Попова Шапка

„Конак“ – Попова Шапка е модерен планински објект базиран на традиционален изглед совршен за Вашиот одмор. Сместен е на Шар планината во скијачкиот центар Попова Шапка на 1760 мнв.