Патничко осигурување


Секогаш кога патуваме одиме со позитивна мисла за да доживееме убави моменти, но не треба да ја исклучиме и можноста дека секогаш постојат и ризици да ни се случи незгода во која ќе се повредиме или да претрпиме штета. Бидејки нема ништо поважно од Вашето здравје и Вашиот живот ТА Либеро Травел мисли на Вас и за тие несакани моменти и Ви нуди патничко осигурување со цел Вие да се чувствувате сигурно додека сте на патување

Нашите осигурувања се изработани според светски стандарди и прилагодени токму за Вашите потреби.

Покрај патничко осигурување во агенцијата нудиме:

  • Каско осигурување на автомобили
  • Осигурување на домаќинства

Наши соработници:

Нагоре