Егзотични дестинации

ШПАНИЈА ЛЕТО 2022

Егзотични дестинации

КУБА (од Скопје) 2023

Егзотични дестинации

ЗАНЗИБАР 2022

Егзотични дестинации

МЕКСИКО ОД СКОПЈЕ

Егзотични дестинации

СЕЈШЕЛИ (од Скопје) 2023

Егзотични дестинации

КРСТАРЕЊЕ- ГРЦИЈА 2023