Либеро Травел

Туристичка агенција се наоѓа на улица Теодосија Паунов број 16/2, наспроти КАМ Маркетот во Кочани.

Информации за контакт

Ул. Теодосија Паунов Бр. 16/2, Кочани 2300

033/ 272-800
072/ 272-800

liberotravel@yahoo.com
www.liberotravel.com.mk

Нагоре