РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
МАКЕДОНИЈА СРБИЈА СРЕДА И САБОТА
11:30ч/18:30ч
25€/50€
1540 ден./3075 ден.
МАКЕДОНИЈА ХРВАТСКА СРЕДА И САБОТА
11:30ч/18:30ч
40€/70€
2460 ден./4305 ден.
МАКЕДОНИЈА СЛОВЕНИЈА СРЕДА И САБОТА
11:30ч/18:30ч
50€/90€
3075 ден./5535 ден.
МАКЕДОНИЈА ИТАЛИЈА СРЕДА И САБОТА
11:30ч/18:30ч
70€/130€
4305 ден./7995 ден.
МАКЕДОНИЈА ШВАЈЦАРИЈА СРЕДА И САБОТА
11:30ч/18:30ч
100CHF/180CHF
5800 ден./10440 ден.
СРБИЈА ИТАЛИЈА 70€/130€
4305 ден./7995 ден.
СРБИЈА СЛОВЕНИЈА 40€/80€
2460 ден./4920 ден.
ХРВАТСКА ИТАЛИЈА 50€/100€
3075 ден./6150 ден.
СЛОВЕНИЈА ИТАЛИЈА 40€/80€
2460 ден./4920 ден.

Германија

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
МАНХАЈМ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
12:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ДОРТМУНД СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
130€/220€
8060 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
04:30ч
ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
120€/220€
7440 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ФРАНКФУРТ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
11:00ч
ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
100€/190€
6200 ден./11780 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ШТУТГАРТ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
100€/180€
6200 ден./11160 ден.
СРЕДА И САБОТА
15:00ч
СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
95€/170€
5890 ден./10540 ден.
СРЕДА И САБОТА
13:45ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ДИСЕЛДОРФ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
06:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
УЛМ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
100€/180€
6200 ден./11160 ден.
СРЕДА И САБОТА
16:15ч
СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
95€/165€
5890 ден./10230 ден.
СРЕДА И САБОТА
15:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ДУИСБУРГ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
130€/220€
8060 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
06:00ч
СКОПЈЕ НИРНБЕРГ СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
15:00ч/09:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БОН СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
120€/210€
7440 ден./13020 ден.
СРЕДА И САБОТА
08:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЕСЕН СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
130€/220€
8060 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
05:25ч
ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ФРАЈБУРГ СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
120€/200€
7440 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
10:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
МИНХЕН СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
80€/150€
4960 ден./9300 ден.
СРЕДА И САБОТА
17:50ч
ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
18:00ч
СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
18:00ч/11:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
КЕЛН ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЛЕВЕРКУЗЕН СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
07:20ч
ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ВУПЕРТАЛ ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ХАМ ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
120€/220€
7440 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БИЛЕФЕЛД ВТОРНИК И ПЕТОК
07:40ч/14:30ч-Ск
08:30ч/15:30ч-Ку
120€/220€
7440 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ПАСАУ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ
10:40ч/11:40ч
80€/140€
4960 ден./8680 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
РЕГЕНСБУРГ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ
10:40ч/11:40ч
90€/160€
5580 ден./9920 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ВИРЦБУРГ
ФУЛДА
КИРХАЈМ
КАСЕЛ
ГЕТИНГЕН
БЕРЛИН
ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ
10:40ч/11:40ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ХАНОВЕР ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ
10:40ч/11:40ч
120€/220€
7440 ден./13640 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ХАМБУРГ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ
10:40ч/11:40ч
120€/220€
7440 ден./13640 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БОХУМ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
130€/220€
8060 ден./13640 ден.
СРЕДА И САБОТА
05:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
КАРЛСРУЕ СРЕДА И САБОТА
08:00ч/09:00ч
110€/200€
6820 ден./12400 ден.
СРЕДА И САБОТА
13:30ч
СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
105€/180€
6510 ден./11160 ден.
СРЕДА И САБОТА
12:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
АУГСБУРГ СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
80€/150€
4960 ден./9300 ден.
СРЕДА И САБОТА
17:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ОФЕНБУРГ СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
110€/190€
6820 ден./11780 ден.
СРЕДА И САБОТА
11:00ч
СКОПЈЕ РОЗЕНХАЈМ СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
19:00ч/12:00ч
СКОПЈЕ ИНГОЛШТАД СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
16:30ч/10:00ч

Швајцарија

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БЕЛИНЦОНА СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
12:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БЕРН СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
08:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЛОЗАНА СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
07:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ВУВЕ СРЕДА И САБОТА
09:20ч/10:20ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
06:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЛУЦЕРН СРЕДА И САБОТА
10:20ч/11:00ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
16:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЛУЦЕРН СРЕДА И САБОТА
10:20ч/11:00ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
16:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЦИРИХ СРЕДА И САБОТА
10:20ч/11:00ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
15:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
СЕНТ ГАЛЕН СРЕДА И САБОТА
10:20ч/11:00ч
100CHF/190CHF
5800 ден./11020 ден.
СЕКОЈА САБОТА
13:30ч

Австрија

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ВИЕНА ПОН/ВТО/СРЕ/ЧЕТ/САБ
19:20ч/20:00ч
60€/110€
3720 ден./6820 ден.
ВТО/СРЕ/ЧЕТ/ПЕТ/САБ
18:00ч
НЕДЕЛА
08:00ч/08:30ч
60€/110€
3720 ден./6820 ден.
ЧЕТВРТОК
18:00ч
СКОПЈЕ ГРАЦ СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
22:30ч/15:30
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЛИНЦ СРЕДА И САБОТА
19:20ч/20:00ч
60€/110€
3720 ден./6820 ден.
СРЕДА И ПЕТОК
13:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ВЕЛС СРЕДА И САБОТА
19:20ч/20:00ч
60€/110€
3720 ден./6820 ден.
СРЕДА И ПЕТОК
13:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
САЛЦБУРГ СРЕДА И САБОТА
19:20ч/20:00ч
70€/120€
4340 ден./7440 ден.
СРЕДА И ПЕТОК
12:30ч
СРЕДА И САБОТА
14:40ч
70€/130€
4340 ден./8060 ден.
СРЕДА И САБОТА
21:30ч/14:30

Црна Гора

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
УЛЦИЊ СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
17:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БАР СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
16:56ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
СУТО МОРЕ СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
16:45ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ПЕТРОВАЦ СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
16:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БУДВА СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
16:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ТИВАТ СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
15:30ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ХЕРЦЕГ НОВИ СЕКОЈ ДЕН
00:30ч/23:45ч
25€/40€
1550 ден./2480 ден.
СЕКОЈ ДЕН
14:30ч

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
ЌУСТЕНДИЛ СЕКОЈ ДЕН
07:00ч/17:30/23:59ч
15€/25€
930 ден./1550 ден.
СЕКОЈ ДЕН
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
СОФИЈА СЕКОЈ ДЕН
07:00ч/17:30/23:59ч
16€/29€
990 ден./1800 ден.
СЕКОЈ ДЕН
16:56ч
СКОПЈЕ МАРИБОР СРЕДА И САБОТА
14:40ч
60€/110€
3720 ден./6820 ден.
СРЕДА И САБОТА
00:00ч/18:00ч
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
КОПЕНХАГЕН
МАЛМЕ
120€/200€
7440 ден./12440 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БРИСЕЛ СЕКОЈА САБОТА
15:00ч
120€/200€
7550 ден./12500 ден.
СКОПЈЕ
КУМАНОВО
БРНО
ПРАГА
ЧЕТВРТОК
09:00ч
80€/140€
4960 ден./8680 ден.
САБОТА
09:00ч
Нагоре