01-04.03.2018г. - 2 ноќевања со појадок+превоз+водич

за уплата до 10.02.2018г - 75 евра

8 ми март во Истанбул - 08-11.03.2018г

За уплата до 10.02.2018г - 75 евра

МАНАСТИР ОСТРОГ со посета на Будва и Подгорица - 1500 денари

ТЕРМИН: 03.-05.11.2017г.
Прет.
След.

НАЈНОВИ ЕКСКЛУЗИВНИ ПОНУДИ

Нагоре